B O I L E R E

la cele mai mici preturi

CE ESTE BOILERUL CU IONI/ION HEATER

Boilerul cu ioni este un sistem de încălzire alternativă a boilerului cu petrol, gaz, boiler electric.Sursa de energie pentru încălzire este energia electrică dar cu toate acestea, noua tehnologie este foarte economica.

Procesul de incalzire este bazat pe exesul de energie produsa de ionii pozitivi si negativi , oferind energia termica

De ce să alegeţi boiler cu ioni  în loc de încălzire cu petrol, cu gaz, încălzire electrică, cu lemne, etc?

1. Instalarea sistemului este MULT MAI IEFTINA decât cea cu petrol, gaz sau orice alt sistem de încălzire.

2. Marime foarte mica - tot ce ai nevoie este de 1 m2 pe peretele interior al casei tale pentru a instala sistemul. Nu este nevoie de alt spatiu, nici de  un loc de depozitare pentru lichid , nici de un alt loc special.

3. Este tehnologie ecologica prietenoasa;nu veti mai avea evenimentului neplacut al mirosului si existenta  fumului, miros de petrol in casa dumneavoastra.

4. Rapid pentru a fi  instalat - experţii noştri au nevoie de doar 5 ore  apoximativ pentru a instala sistemul în casa dumneavoastra.Puetm veni dimineaţa, veţi avea casă calda  după-amiaza.

5. IEFTIN în exploatare - este mult mai ieftin in exploatare decât orice alt sistem de  încălzire.

6. Este posibil să utilizaţi boilerul cu ioni in combinatie  cu orice instalaţie de încălzire existenta in casa dumneavoastra- radiatoare, ventiloconvectoare(fancoil)sau incalzire in pardoseala. Vom instala  sistemul doar în 5 ore aproximativ şi înlocuim apa din radiatoare cu lichidul nostru (agent termic).

7. Este posibil să combinam exploatarea boilerului cu ioni  cu ventiloconvectoare(fancoil) ; Boilerul cu ioni  va incalzi casa dumneavoastra în perioada de iarnă şi ventiloconvectoru(fancoil)l o va răci în timpul verii.


 

BOILERUL CU IONI


Avantajele boilerului cu ioni:
 • dimensiuni mici (pentru instalarea unui boiler este necesar  1 metru pătrat pe perete, în orice cameră),
 • funcţionare silenţioasă,
 • posibilitatea modurilor de programare de funcţionare la diferite momente ale zilei, ceea ce reduce costurile pentru încălzire,
 • instalare rapida si usoara a boilerului cu ioni,
 • lipsa de ardere şi, prin urmare, siguranta de incendii şi explozii, lipsa combustibilului,
 • posibilitatea de a instala un nou sistem de incalzire la orice clădire nouă dar si instalarea la  un sistem de încălzire pre-existent,
 • posibilitate de conectare în paralel cu alte sisteme de căldură,
 • protecţiepentru  îngheţarea sistemului (nu sunt ingheata pana la -40 ° C),
 • merit de mediu;
 • economisire energiei prin automatizare;
 • clasa I de securitate electrică (certificat Nr T25D07,. T37D08), în conformitate cu standardele Uniunii Europene.

Cum functioneaza boilerul cu ioni?
Procesul de incalzire apare prin consumul de ioni. Ioni pozitivi şi negativi prin miscare asigura în acelaşi timp energie termică.
Pentru ce fel de sisteme de incalzire boilerele cu ioni sunt potrivite?

Boilerul cu ioni  este potrivit pentru încălzire individuală case, apartamente, garaje, spatii de producţie şi de depozitare in orice  zonă ce trebuieîncălzită. Poate fi sistem de incalzire cu radiatoare, pardoseală cu sistem de incalzire, cazane de apă caldă, sistem combinat.

Utilizate în sisteme hibride:
 • solid / gaz / granula / boiler ulei + boiler ioni;
 • semineu cu boiler schimbător de căldură + boiler ioni;
 • colector solar + boiler ioni;
Care este perioada de garanţie pentru boiler cu  ioni?
Veti beneficia de o garanţie directă a producătorului pentru 2 ani, cu o posibilă extindere.

Există diferite modele de boilere cu ioni în funcţie de mărimea spaţiului ce trebuie încălzit - 30 /60 mp pana la 400 mp - în consecinţă, de la 3 kW până la 20 kW.
Panoul de control pentru boiler cu ioni

Setarile automate  pentru boilerul cu ioni  asigură funcţionarea eficientă şi fiabilă a boilerului si  este formată din panoul de control al boilerului şi dispozitive de comanda de la distanţă:

Panou de control include:
 • panou cu DIN si simistor/termostat  radiator de racire;
 • simistor/termostat cu cip de control;
 • protecţia automată a boilerului;
 • protecţia automată a pompei de circulatie;
 • LED-uri (2 buc / 3 buc.).
Setul include, de asemenea, dispozitive aditionale :
 • termostat mecanic ( strap on)cu cip de  control receptie/emisie  prin radio - asigurarea accesului la condiţiile de funcţionare boilerului i;
 • termostat digital de cameră - operează comenzi scurte ( SMS) catre boiler  si obtine informatii despre  temperatura în spatiul respectiv( nu este necesar card  SIM). Recomandat pentru kituri de automatizare în locuri ce  opereaza sporadic (case de ţară, cabane, etc);
 • sistem de control  cu  putere maximă – permite boilerului cu  ioni  să funcţioneze în camere cu putere limitată de energie electrică. Peste sarcina maximă a consumului intern (de exemplu atunci functioneaza paralel boiler incalzire apa, cuptor electric) se dezactivează boilerul cu ioni pentru a fi protejat si revine atunci când puterea de încărcare permite functionarea in siguranta. Astfel, posibilitatea reţelei electrice de a avea suprasarcină este evitata de funcţionarea dispozitivelor de protecţie (siguranţe automate de protecţie) excluzand rezultat neplacut ;
 • Permite prin control cu touchscreen să programaţi boilerul pentru a lucra la diferite temperaturi pentru o saptamana, regim de zi / noapte;
Conductori  pentru boilere cu ioni

Conductorul - lichid , transmite caldura de la boiler catre  dispozitive de încălzire (calorifere, etc).
Când în sistemele de încălzire in calitatea de agent termic este folosita apa, consumatorul se confruntă cu mai multe provocări. Apa, care conţine o compoziţie de diferite săruri şi impurităţi, este forma nu numai coroziune a elementelor sistemului de încălzire, dar permite si formarea de depozite de sare, componente biologice pe suprafeţele de încălzire, care afectează starea şi funcţionare  întregului sistem de încălzire. În plus, apa ca un lichid de răcire poate fi folosit numai pentru temperaturi pozitive (> 0 ˚ C).
Pe langa toate cerinţele obişnuite care se aplică la agentul termic:
 • nu este necesar mecanism extra,
 • lipsa coroziunii,
 • lipsa de componente toxice şi capacitatea de auto-aprindere.
Pentru  boilerul  cu ioni  există o altă cerinţă - rezistenţa electrică şi stabilitatea optimă de ioni .
Uneori, utilizat în sistemele de încălzire auto anti-inghetare  (cum ar fi Tosol), din cauza componentelor  chimice şi conform  indicatorilor pentru protectia sănătatii, s-a constatat ca nu sunt concepute pentru acest scop şi utilizarea lor ca un lichid cu proces anti-îngheţare  pot afecta în mod negativ echipamentele de încălzire şi sănătatea consumatorilor.
Spre deosebire de lichidele anti-inghetare (antifrize) existente pentru sistemele de încălzire, aici au adăugat aditivi pentru a preveni  schimari  pe pereţii alternatoarelor  de caldura precum şi pentru a încetini procesul de coroziune, anti-spumă, stabilizarea aditivilor si aditivi speciali pentru a asigura actiunea eficientă şi optimă a boilerului cu ioni.
COMPOZITIE : agentul termic conţine propilenă, aditivi anticorozivi, anti-spumă, aditivi stabilizatori, aditivi speciali.
PROPRIETĂŢI:

 

 • Nu ingheata la temperaturi de până la -40 ˚ C
 • Previne coroziunea echipamentelor de incalzire,
 • Previne formarea depozitelor şi in special a depozitelor biologice pe suprafeţele echipamentului de incalzire,
 • Punct de fierbere +120 ˚ C,
 • Dacă este utilizat în conformitate cu normele indicative, durata de viaţă în sistemul de încălzire este de minim de 5 ani,
 • Boilerului cu ioni oferă stabilitate şi economie in functionare. 

Boilere electrice instant pe baza de infrarosii
Sint cele mai economice sisteme de producere a apei calde menajere existente la ora actuala in lume. Eficienta lor extraordinara deriva din faptul ca principiul dupa care se incalzeste apa nu mai este pe baza de rezistenta electrica ci pe baza de radiatie infrarosie. Astfel, randamentul instalatiei creste de la 60% la 90%.

Caracteristici tehnice:

 • tensiunea de alimentare: 220V
 • frecventa: 50Hz
 • putertea: 0-8 KW
 • temperatura apei: max 60 gr.C - debitul apei la 60 gr. C: 4 l/min - dimensiuni: 40x22x8 cm
 • pret: 349 euro/buc. + TVA
    

Ce sunt IONII NEGATIVI şi care este importanţa lor ?

EMISIA DE IONI NEGATIVI se realizeaza in baza unei tehnologii de ultima ora la baza careia sta un mineral (turmalina) cu proprietati deosebite in ceea ce priveste emisia de ioni negativi. Turmalina este un mineral din grupul silicatilor care exista intr-un singur loc in lume, in Sri Lanka. IONII NEGATIVI au un rol foarte important in anihilarea radicalilor liberi, efectele resimtite de catre organismul uman fiind foarte importante in ceea ce priveste intirzierea aparitiei efectelor imbatrinirii, o imbunatatire substantiala a tonusului psihic si o intarire substantiala a sistemului imunitar.

V-ati intrebat vreodata care este motivul pentru care este recomandabil sa ne aflam cat mai des afara, in aer curat? Ori de ce simpla deschidere a ferestrei nu este suficienta? Deoarece, in atmosfera, si mai ales la munte, sunt prezente asa-numitele “VITAMINE ALE AERULUI”, care lispesc din locuintele noastre. Aceste “vitamine” nu sunt altceva decat aeroioni negativi, lipsiti de gust si miros, cu efecte binefacatoare asupra organismului. Aceasta adevarata “uzina de vitamine”, pe langa improspatarea aerului din casele noastre, are un rol important in profilaxia si tratamentul unor afectiuni si boli. Ionii sunt particule încărcate electric , rezultaţi ca urmare a acţiunii unei cantităţi suficiente de energie aupra unor molecule ca O2 , CO2 , H2O , astfel incât acestea pierd sau câştigă un electron. Electronul liber se cuplează cu un atom dintr-o moleculă alăturată, acesta devenind ion negativ. Atomul din care a plecat electronul devine acum ion pozitiv cu un rol daunator pentru sanatatea omului deoarece acesta interferează cu particule de praf şi alte elemente nocive din atmosferă formând particule mai mari. Particulele încărcate negativ au o durată mică de existenţă , fiind în schimb deosebit de mobile. In natură ionii se formează într-o multitudine de moduri. In general sunt generaţi de razele cosmice , razele ultaviolete , fricţiunea curenţilor de aer , căderile de apă şi plantele.

Din punct de vedere fizic se ameliorează alergiile , sinuzitele, astmul bronşic, migrena, arsurile şi durerile postoperatorii.Este cunoscut ca este mult mai usor sa preintampinam boala decat s-o tratam. Numai ca in zilele noastre e foarte greu, data fiind poluarea care ne inconjoara, sa respiram aer curat in orase. Ca sa putem face acest lucru, e necesara o excursie la munte ori la mare, lucru care nu esre intotdeauna la indemana din cauza costurilor sau a lipsei de timp liber.

Si totusi trebuie sa respiram tot timpul aer curat si neviciat, nu doar cateva zile pa an.